Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Μαριλίνα Δίνκα, είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχω άδεια ασκήσεως επαγγέλματος από το 2019. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στη Μονάδα Οικογενειακής Θεραπείας του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής. Στη συνέχεια ολοκλήρωσα μεταπτυχιακές σπουδές στην Εργασιακή και Οργανωτική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Μάαστριχτ της Ολλανδίας. Έπειτα παρακολούθησα τη μονοετή μετεκπαίδευση στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στο Ε.Π.Ι.Ψ.Υ σε συνεργασία με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Στο παρόν παρακολουθώ τετραετές πρόγραμμα ειδίκευσης στη Συστημική Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Το επαγγελματικό μου ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη και τη ψυχοθεραπεία ενηλίκων και ζευγαριών.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Work and Organizational Psychology - Maastricht University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία (SANE) - Λόγω Ψυχής -Ινστιτούτο εκπαίδευσης και έρευνας στη συστημική ψυχοθεραπεία

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Mετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία - Α΄ Ψυχιατρική Κλινική του ΕΚΠΑ, Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.) & Προαγωγή της Γνώσης στις Ψυχικές Διαταραχές

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!