Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Μαριλένα Παπαδαντωνάκη | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Η Μαριλένα Παπαδαντωνάκη είναι ψυχολόγος και ειδ.συστημική ψυχοθεραπεύτρια, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ολοκλήρωσε την μεταπτυχιακή της εκπαίδευση στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιού και Εφήβου στο πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης, στην Ολλανδία. Εχει εργαστεί εθελοντικά στο ΚΕΘΕΑ και στο 18ΑΝΩ, με ενήλικες και οικογένειες με θέματα χρήσης. Στα πλαίσια της διαρκούς εκπαίδευσης επιμορφώνεται,παρακολουθεί σεμινάρια και εκπαιδεύεται σε τετραετές πρόγραμμα με κατεύθυνση τη συστημική-οικογενειακή θεραπεία. ¨Εχει εργαστεί ως ψυχολόγος με παιδιά, γονείς και εκπαιδευτικούς σε ιδιωτικές σχολικές μονάδες. Διατηρεί ιδιωτικό γραφείο και συνεργάζεται με το ίδρυμα Δοξιάδη στο τμήμα οικογενειακής θεραπείας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Πένθος

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Clinical Child and Adolescent Psychology - Utrecht University

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!