Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Μαριέλα Κρητικού αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης το 2019.Ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης. Έχει πραγματοποιήσει πρακτική άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Έχει εργαστεί σε κέντρο θεραπειών για παιδιά και εφήβους. Επιπλέον, έχει υπάρξει εθελόντρια στον Τομέα Ψυχικής Υγείας του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας, όπου αργότερα πραγματοποίησε την πρακτική της ως μεταπτυχιακή φοιτήτρια, εστιάζοντας σε ενήλικες λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Από το 2021 εργάζεται ιδιωτικά και συνεργάζεται με ιδιωτικό κέντρο υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Βρίσκεται στο δεύτερο έτος του, πιστοποιημένου από την European Association for Behavioural and Cognitive Therapies, Τριετούς Προγράμματος Εκπαίδευσης στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (ΓΣΨ) της Ελληνικής Εταιρείας ΓΣΨ.Η ΓΣΨ είναι μια βραχεία μορφή ψυχοθεραπείας, εστιασμένη στο πώς σκέφτεστε, αισθάνεστε και συμπεριφέρεστε στο παρόν. Η αποτελεσματικότητα της σε ποικίλα προβλήματα υποστηρίζεται από πολυάριθμες μελέτες. Μέσα από την ΓΣΨ τα άτομα γίνονται «θεραπευτές του εαυτού τους» και έτσι μπορούν να διατηρήσουν τη βελτίωση τους μετά το πέρας της θεραπείας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Φοβίες

Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Clinical Psychology - Utrecht University

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!