Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Κινινή Μαρία είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας (Bsc in Psychology) από το πανεπιστημίου του Cardiff Metropolitan και κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο (MSc in Health Psychology) από το ίδιο πανεπιστήμιο. Έπειτα συνέχισε την πορεία της, ολοκληρώνοντας την πρακτική της άσκηση σε ψυχιατρική κλινική και στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στην Γνωσιακή-Συμπεριφορική Θεραπεία. Έχει παρακολουθήσει διετείς κύκλους Ψυχανάλυσης και έχει εκπαιδευτεί στην Κλινική Ψυχοπαθολογία, δύο χρόνια, στο Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής- Αιγινήτειο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, Α’ Ψυχιατρική Κλινική. Έχει παρακολουθήσει πληθώρα επιμορφωτικών προγραμμάτων, έχει εργαστεί εθελοντικά με παιδιά με ειδικές ανάγκες και νευρολογικά προβλήματα και κατέχει πιστοποίηση για τεστ Προσωπικότητας. Είναι εκπαιδευόμενη θεραπεύτρια Gestalt και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Συνεργάζεται ιδιωτικά με δύο ιατρεία ψυχιάτρων, με ένα Κέντρο Θεραπειών για παιδιά και μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!