Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Kατσίγιαννη Μαρία και είμαι Ψυχολόγος με ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι. Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κατά τη διάρκεια των σπουδών μου φοίτησα στο τμήμα Κοινωνιολογίας του Universita Degli Studi Roma Tre. Είμαι, επίσης, κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου στις Επιστήμες της Αγωγής : Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Εξειδικεύομαι στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική στο Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής - Ροδάκινο. Μέσω της Συστημικής προσέγγισης η ψυχολογική μου ματιά επικεντρώνεται και στοχεύει όχι μόνο στην ενδυνάμωση των προσωπικών ιδιοτήτων του ατόμου, αλλά και στις άρρηκτες διαπροσωπικές σχέσεις που αναπτύσσονται με ανθρώπους του περιβάλλοντος του. Απέκτησα πολύτιμη εμπειρία μέσα από τις συνεργασίες μου σε Κέντρα Αποκατάστασης Ψυχικής Υγείας, σε Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα και σε Δημόσιες και Ιδιωτικές Σχολικές Μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. Στο παρόν εργάζομαι Ψυχοθεραπευτικά με παιδιά, εφήβους, ενήλικες και οικογένειες που ζητούν υποστήριξη. Πολύτιμα εργαλεία μου είναι η αμείωτη διάθεση για ενσυναίσθηση, ενεργητική ακρόαση και άνευ όρων αποδοχή.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Πένθος

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Επιστήμες της Αγωγής : Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση Ατόμων με προβλήματα Προφορικού και Γραπτού Λόγου - Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εισαγωγικές Διαλέξεις στην Ψυχανάλυση - Ελληνική Ψυχαναλυτική Εταιρεία

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εργαστήρι Υπαρξιακών Θεμάτων - Ελληνική Εταιρεία Υπαρξιακής Ψυχολογίας

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ετήσιο Μετεκπαιδευτικό Σεμινάριο στην Κλινική Ψυχοπαθολογία ‘Παναγιώτης Ουλής' - Ε.Π.Ι.Ψ.Υ.

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής - Ροδάκινο

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΕΣ ΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ (WISC – V) - ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!