Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Αποφοίτησα από το Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιου Κρήτης. Πλέον, πραγματοποιώ μεταπτυχιακή εκπαίδευση πάνω στην αντιμετώπιση των εξαρτήσεων-εξαρτησιολογία στο Τμήμα της Ιατρικής του ΕΚΠΑ. Έχω παρακολουθήσει ένα πλήθος σεμιναρίων και εργαστηρίων πάνω σε ζητήματα εξαρτήσεων, κλινικής ψυχοπαθολογίας και συμβουλευτικής. Η προσέγγιση που ακολουθώ στην ψυχοθεραπεία είναι η συστημική θεραπεία, στην οποία εκπαιδεύομαι τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτό σημαίνει, πως προσεγγίζω τα άτομα και αυτά που τα απασχολούν σε ένα πλαίσιο σχέσεων αλλά και νοημάτων. Από κοινού λοιπόν σαν δύο συνεργάτες, μαζί με τον πελάτη/πελάτισσα, προσπαθούμε να παρατηρήσουμε και να διερευνήσουμε τι λειτουργεί στη ζωή του/της, πώς λειτουργεί, τι χρειάζεται να αφήσει πίσω, τι να αλλάξει, τι θέλει να κρατήσει.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Διατροφικές διαταραχές

Κρίσεις πανικού

Φοβίες

LGBTQIA+

Κατάθλιψη

Άγχος-Στρες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία -

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εξαρτησιολογία - ΕΚΠΑ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ακούγοντας φωνές - Δίκτυο ατόμων που ακούν φωνές

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κοινωνική κλινική ψυχολογία των εξαρτήσεων - Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κριτικές προσεγγίσεις στο πεδίο των εξαρτήσεων - Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σεξουαλική παρενόχληση και έμφυλη βία - Διοτίμα

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!