Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Συστημική Θεραπεία είναι ένας τρόπος να βλέπουμε το ήδη γνωστό με νέα ματιά, και το άγνωστο σαν κάτι που μπορούμε να αγγίξουμε. Στόχος είναι να μάθουμε τι είναι αυτό που μας ενώνει με τους σημαντικούς ανθρώπους γύρω μας, την οικογένεια, τους συντρόφους μας, τους φίλους μας, και μας κάνει να λειτουργούμε ως ένα "σύστημα". Καμιά φορά τα συστήματα επιλέγουν περίεργους ή ασυνήθιστους κανόνες για να λειτουργήσουν, και ακόμη και τα προβλήματα και τα συμπτώματα έχουν τη δική τους σημασία, και αξίζουν προσοχή αλλά και σεβασμό. Ερχόμενο στη θεραπεία, το κάθε άτομο θα μπορεί να επιλέξει μόνο του τι του κάνει νόημα, ποια εργαλεία είναι χρήσιμα και ποια βάρη μπορεί να αφήσει πίσω του, φτιάχνοντας έτσι τις λύσεις και τις απαντήσεις που το εξυπηρετούν.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Σεξουαλική υγεία

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία - Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

: Trauma-informed leaving care support empowering public authorities and professionals - CarePath Project

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Kατανοώντας την εμπειρία των φωνών: Φιλοσοφία, θεωρία, πράξη και οι κοινωνικές προεκτάσεις της εμπειρίας ακρόασης φωνών - Δίκτυο Ατόμων που Ακούν Φωνές

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Κε.Σ.Με.Θ.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!