Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση στην Ψυχιατρική Κλινική του ΓΝΑ «Ευαγγελισμός» και απασχολήθηκα εθελοντικά στην Ψυχιατρική Κλινική και τα εξωτερικά ιατρεία του Θριασίου Νοσοκομείου. Παράλληλα, εκπαιδεύθηκα στο τετραετές πρόγραμμα Γνωσιακής Συμπεριφορικής Θεραπείας του ΕΠΙΨΥ και του Αιγινήτειου Νοσοκομείου παρακολουθώντας εφήβους και ενήλικες και είμαι τελειόφοιτη του ΠΜΣ «Προαγωγή και Αγωγή Υγείας» της Ιατρικής Σχολής Αθηνών. Ακόμη, παρακολουθώ σεμινάρια εκπαίδευσης στη Συστημική Προσέγγιση στο Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια εργάζομαι ως Ψυχολόγος σε εταιρικό πλαίσιο, υποστηρίζοντας το ανθρώπινο δυναμικό μέσα από ατομικές συνεδρίες συμβουλευτικής καθώς επίσης και ομαδικές δράσεις ψυχοεκπαιδευικού και βιωματικού χαρακτήρα. Τέλος, βρίσκομαι η ίδια σε θεραπεία και εβδομαδιαία εποπτεία δίπλα σε έμπειρους ψυχολόγους και ψυχιάτρους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!