Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Μαίρη Πάνου είναι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία. Έχει ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές της σπουδές σε Εφαρμοσμένη Γνωστική και Αναπτυξιακή Ψυχολογία και έχει εργαστεί σε σχολεία, κέντρα ειδικών θεραπειών καθώς και εθελοντικά σε ΜΚΟ οργανώσεις και στην γραμμή 10306 από το Υπουργείο Υγείας. Στο παρόν συνεργάζεται με Ινστιτούτα και Κέντρα Ψυχοθεραπείας Ενηλίκων, διδάσκει μαθήματα ψυχολογίας στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο στο κέντρο της Αθήνας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!