Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Μάγδα Γάλλια είναι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων. Αριστούχος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην «Κλινική Ψυχολογία και Συμβουλευτική», έχει μετεκπαιδευτεί στη Γνωσιακή - Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία στο τετραετές πρόγραμμα της Εταιρείας Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών και στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης. Επιπλέον, έχει ετήσια εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Έχει αποκτήσει την κλινική της εμπειρία συνεργαζόμενη με διάφορους φορείς παροχής υπηρεσιών ψυχικής υγείας, όπως το Συμβουλευτικό Κέντρο Μαβίλης, τον ΟΚΑΝΑ, το Σύνδεσμο Προστασίας Παιδιών και ΑΜΕΑ καθώς και Κέντρα Λογοθεραπείας και Ψυχολογικής Υποστήριξης Παιδιών, Εφήβων και Ενηλίκων. Σήμερα, ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του ψυχολόγου. Η επαγγελματική της ενασχόληση περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα ατομικής ψυχοθεραπείας και συμβουλευτικής που σχετίζεται με αγχώδεις διαταραχές, όπως κρίσεις πανικού, αγοραφοβία, άγχος υγείας, κοινωνική φοβία και άλλες φοβίες, ιδεοψυχαναγκαστικές διαταραχές, κατάθλιψη, προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων, διαταραχές προσωπικότητας κ.ά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Μετεκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - Εταιρεία Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών -

Πτυχίο
Πτυχίο

Μετεκπαίδευση στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης - Εταιρεία Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών -

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Ψυχολογία και Συμβουλευτική - University of Derby

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!