Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Μάγδα Βόνγκλη είναι Ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου ειδικεύτηκε στη Ψυχική Υγεία. Έχει εκπαιδευτεί στην Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία και στην Ψυχοεκπαιδευτική Παρέμβαση–Συμπεριφορική Θεραπεία Οικογένειας στην Ψύχωση, που διεξάγεται από το Ερευνητικό πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγιεινής (Ε.Π.ΙΨ.Υ.) σε συνεργασία με την Α΄Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών–Αιγινητείου Νοσοκομείου. Έχει λάβει μέρος σε συνέδρια και επιστημονικές ημερίδες, με στόχο την παρουσίαση επιστημονικών εργασιών. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Αχαρνών. Παράλληλα εργάζεται ως ψυχολόγος στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Αττικής καθώς και σε κέντρα παρέμβασης, όπου ειδικεύεται τόσο στην Συμβουλευτική Γονέων, όσο και στην ψυχοκοινωνική ενδυνάμωση παιδιών και εφήβων. Έχει εργαστεί εθελοντικά ως ψυχολόγος στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Ιασώ» και στο Κέντρο Ημέρας ΣΟΨΥ (Συλλογος Οικογενειών για την Ψυχική Υγεία). Τέλος, έχει παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων για τη συνεχή επιμόρφωση της.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Ψυχική Υγεία - ΕΚΠΑ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακής Θεραπεία - Αιγινητειο Νοσοκομείο - ΕΠΙΨΥ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!