Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Σπούδασα Ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανα την κλινική μου άσκηση στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Γ.Ν. Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”. Αφού ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές, ξεκίνησα μετεκπαίδευση στη Γνωσιακή και Συμπεριφορική θεραπεία (CBT), η οποία στοχεύει στην τροποποίηση των δυσλειτουργικών σκέψεων, συναισθημάτων και συμπεριφορών. Στη συνέχεια θέλοντας να εξειδικευτώ περαιτέρω, συνέχισα τις σπουδές μου σε Μεταπτυχιακό επίπεδο, στην Ιατρική Σχολή Αθηνών, πάνω στην “Επιστήμη του Στρες & Προαγωγή της υγείας”, κάνοντας την κλινική μου άσκηση στο Γ.Ν. Παίδων “Η Αγία Σοφία”. Έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων και έχω εργαστεί ως Ψυχολόγος σε Σχολικές Μονάδες και σε κέντρα ειδικών θεραπειών.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Κατάθλιψη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ - ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΚΠΑ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!