Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Λυδία Ασλανίδου και είμαι ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια. Η πορεία μου ξεκίνησε με το πτυχίο Ψυχολογίας από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδας (Deree) και συνέχισε με το MSc στην Κλινική Ψυχολογία Παιδιών και Εφήβων στο Πανεπιστήμιο της Ουτρέχτης στην Ολλανδία. Παράλληλα, συνεχίζω την εκπαίδευση μου στην Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία (Cognitive Behavioral Therapy), μια προσέγγιση που εστιάζει στην αναγνώριση και αντιμετώπιση προβλημάτων με βάση την σχέση που υπάρχει ανάμεσα στις σκέψεις, τα συναισθήματα και τη συμπεριφορά. Με μια βαθιά κατανόηση των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν οι νέοι σήμερα, η επαγγελματική μου πορεία και εμπειρία ως ψυχολόγος σε (διεθνή) σχολεία και κέντρα έχει εστιάσει στην παροχή ψυχολογικής υποστήριξης σε προβλήματα όπως η κοινωνική ενσωμάτωση, το άγχος και η διαχείριση θυμού και συναισθημάτων. Είναι αρκετά σημαντικό να προσφέρω ένα ασφαλές και υποστηρικτικό περιβάλλον για την εξέλιξη και την ανάκαμψη του κάθε νέου. Με τη δέσμευσή μου να σε βοηθήσω και να σε ενδυναμώσω, είμαι εδώ για να σου προσφέρω ένα ταξίδι αυτογνωσίας, ανάπτυξης και ευημερίας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology - Deree - The American College of Greece

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Clinical Child and Adolescent Psychology - Utrecht University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Θεραπεία - Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών του Ινστιτούτου Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Psychosomatics: Function and Disorders in Children - Deree - The American College of Greece

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!