Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Λίνα Περδικογιάννη σπούδασε Ψυχολογία στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών όπου και αποφοίτησε το 2013. Ένα χρόνο μετά έκανε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στην Ψυχική Ανάπτυξη Παιδιών και Εφήβων στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στην Σκωτία. Για ένα έτος εργάστηκε σε διάφορες κλινικές αλλά και εθελοντικές δομές για ενήλικες στο Εδιμβούργο. Έχει εκπαιδευτεί στην προσέγγιση της Ψυχοδυναμικής Ψυχοθεραπείας/ Ομαδικής Ανάλυσης στην Ελληνική Εταιρεία Ομαδικής Ανάλυσης και Ψυχοθεραπείας, η οποία είναι πιστοποιημένη από την IAGP του Λονδίνου και συνεργάζεται με το Πανεπιστήμιο του Essex. Επίσης ως μέρος της εκπαίδευσης έχει υπάρξει θεραπεύτρια σε ομάδες. Έχει εργαστεί ως Ψυχολόγος στο Συμβουλευτικό Κέντρο ‘Συνεργάζομαι’ προσφέροντας συμβουλευτική γονέων. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικά με την Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία. Τα τελευταία δύο χρόνια εργάζεται ιδιωτικά στον Πειραιά διατηρώντας το δικό της γραφείο όπου δέχεται ενήλικες και παιδιά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!