Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Λίνα Ιωσηφίδη και είμαι Ψυχολόγος, απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Παντεπιστημίου Αθηνών. Έχω ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Κλινική Παιδοψυχολογία στο Anglia Ruskin University στο Cambridge της Αγγλίας. Στα πλαίσια της πρακτικής μου άσκησης και εθελοντισμού σε κέντρα πρόληψης εξαρτήσεων και προαγωγής της ψυχικής υγείας καθώς επίσης και σε σχολικά πλαίσια, δούλεψα θεραπευτικά με παιδιά, εφήβους και γονείς, με αποτέλεσμα να έρθω αντιμέτωπη και να γνωρίσω τον Συστημικό τρόπο σκέψης. Συνέχισα έπειτα την μετεκπαίδευση μου στην Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι σε φορείς ψυχικής υγείας αλλά και ιδιωτικά παρέχοντας υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες ως ειδικευόμενη ψυχοθεραπεύτρια.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Clinical Child Psychology - Anglia Ruskin University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστιμηκή-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία - Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!