Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Παπάζογλου Λήδα είναι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικου και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας ασκήσεως ψυχολόγου( αριθμός άδειας). Έχει ολοκληρώσει την τετραετή της εκπαίδευση στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία για ενήλικες στην Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών σύμφωνα με τα κριτήρια της European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT, ενώ συνεχίζει την εκπαίδευση της και στη Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία για παιδιά και εφήβους.Ταυτόχρονα, έχει ολοκληρώσει προγραμμα εκπαιδευσης στη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνοια,στην Εταιρεία Γνωσιακών και Συμπεριφοριστικών Σπουδών,συνεχίζοντας την κατάρτιση της στο Τρίτο Κύμα Θεραπειών. Έχει παρακολουθήσει και λάβει πιστοποίηση από το εκπαιδευτικό Προγραμμα Κλινικής Ψυχοπαθολογίας «Παναγιώτης Ουλής» (Basic) της Ά Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής και από το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ανίχνευση, Διάγνωση και Αντιμετώπιση Νηπίων, Παιδιών και Εφήβων με ΔΕΠΥ» απο την Ελληνική Εταιρεία Μελέτης ΔΕΠΥ. Η κλινική και ψυχοθεραπευτική της εμπειρία ξεκίνησε με την πρακτική της άσκηση το 2014, στην ΠΛΕΥΣΗ του ΚΕΘΕΑ, στο Τμήμα Έρευνας και παρακολουθώντας ψυχοθεραπευτικές ομάδες εφήβων με εποπτεία. Έχει εργαστεί εθελοντικά στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας του Παιδοψυχιατρικού Τμήματος του Νοσοκομείου Παίδων «Παναγιώτη & Αγλαΐα Κυριακου», καθώς και στο Κέντρο Ημέρας του Αιγινητείου Νοσοκομείου ΚΕΠ (Κέντρο Επαγγελματικής Προεργασίας), παρέχοντας ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίας σε εφήβους και ενήλικες με ψυχικές διαταραχές. Αυτό το διάστημα εργάζεται ψυχοθεραπευτικά με ενήλικες στο Ινστιτουτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς και στην εταιρεία Clicktotherapy, ενώ συνεργάζεται και με το κέντρο ειδικών θεραπειων ΝΟΗΜΑΘΗΣΗ. Ταυτόχρονα, εργάζεται ως ψυχολόγος σε προγράμματα και δομές προσφύγων, παρέχοντας συμβουλευτικές και ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες. Είναι πιστοποιημένο μέλος της European Association for Behavioral and Cognitive Therapies (EABCT) και ασκεί ιδιωτικά το επάγγελμα του ψυχολόγου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!