Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Ε.Κ.Π.Α το 2014 και κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος ψυχολόγου. Έχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών «Ψυχαναλυτικής Κλινικής Ψυχοπαθολογίας» από το πανεπιστήμιο Lumière Lyon 2 της Γαλλίας, έπειτα από παρακολούθηση 3ετούς εκπαιδευτικού προγράμματος. Είναι εκπαιδευόμενη στην συστημική/οικογενειακή/ομαδική ψυχοθεραπεία στο 4ετές πρόγραμμα του Ινστιτούτου κλινικής εκπαίδευσης «Λόγω Ψυχής». Η εκπαίδευση της περιλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα προσεγγίσεων τόσο από το συστημικό μοντέλο όσο και από το ψυχοδυναμικό, με στόχο την καλύτερη κατανόηση και την εξατομικευμένη παρέμβαση, ανάλογα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τις ανάγκες του καθενός. Έχει παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και στη Γαλλία. Εργάζεται κλινικά ως ψυχολόγος σε δομές φιλοξενίας ασυνόδευτων ανηλίκων του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης από το 2018, ενώ από το 2020 είναι συνεργάτης της Α’ Ψυχιατρικής Κλινικής του Αιγινητείου Νοσοκομείου στο «Πρόγραμμα Προαγωγής ψυχικής υγείας σε ευπαθείς πληθυσμούς». Στα πλαίσια της κλινικής ειδίκευσης στη Γαλλία, έχει εργαστεί σε δίκτυα υποστήριξης μαθητών σε σχολεία, σε κέντρο ημέρας για ανοϊκά άτομα, σε υποστηρικτικές ομάδες για εξαρτημένα από το αλκοόλ άτομα, καθώς και σε κέντρο ψυχικής υγείας για παιδιά, εφήβους και οικογένειες. Είναι σε κλινική εποπτεία και ψυχοθεραπεία από μέλη της European Family Therapy Association (EFTA).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!