Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Λένα Καλαμπόκα, είμαι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αποφοίτησα το 2016 απο το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Απο το 2019 ειδικεύομαι στο τετραετές πρόγραμμα του “Λόγω Ψυχής” στο συνθετικό μοντέλο συστημικής ψυχοθεραπείας SANE. Το μοντέλο αυτό εμπλουτίζει την ψυχοθεραπεία με τη θεωρία του συναισθηματικού δεσμού, την αφηγηματική ψυχολογία, καθώς και με τα συναφή ευρήματα από τον τομέα των νευροεπιστημών για τον εγκέφαλο και εφαρμόζεται σε ατομική θεραπεία, θεραπεία ζεύγους, οικογενειακή και ομαδική θεραπεία. Έχω παρακολουθήσει ετήσια επιστημονικά εκπαιδευτικά προγράμματα στην Κλινική Ψυχοπαθολογία στην Α’ Ψυχιατρική Κλινική του Παν. Αθηνών στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο. Επίσης, έχω παρακολουθήσει πλήθος εκπαιδευτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα, και έχω συμμετάσχει στο συνέδριο της EFTA τον Σεπτέμβριο 2022 (11th Conference of the European Family Therapy Association: Systemic Resonances). Έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου άσκηση σε Κέντρο πρόληψης των εξαρτήσεων οργανώνοντας κοινοτικές παρεμβάσεις, συμμετέχοντας σε ομάδες γονέων και στην επιμέλεια εγχειριδίων για τον σχολικό εκφοβισμό. Απο τον Ιανουάριο του 2023, διατηρώ δικό μου γραφείο στην περιοχή της Ν. Φιλαδέλφειας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Τετραετης ειδίκευση στη Συστημική προσέγγιση - Λόγω Ψυχης

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Αφηγηματικά εργαλεία αξιολόγησης και παρέμβασης: Περιγραφές εαυτού/οικογένειας και fiction - Λόγω Ψυχής

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Οι παιδικές αναμνήσεις ως αφηγηματικό εργαλείο αξιολόγησης και παρέμβασης - Λόγω Ψυχής

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Όνειρα στην θεραπεία: Αφηγηματική οπτική στην κατανόηση και ερμηνεία τους - Λόγω Ψυχής

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!