Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Λάζαρος Λεωνίδης, είμαι Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπευτής και έχω ολοκληρώσει τις βασικές μου σπουδές στην Ψυχολογία στο Πανεπιστήμιο του Ντέρμπυ (University of Derby) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχω πολυετή εμπειρία στον τομέα της Ψυχικής Υγείας στην Ολλανδία και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου και έχω εκπαιδευτεί στην Προσωποκεντρική, Ψυχοδυναμική και Γνωσιακή-Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία (CBT), καθώς και στην Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (ACT). Πιστεύω στην μοναδικότητα του ατόμου και γι’ αυτόν τον λόγο «συνθέτω» ένα εξατομικευμένο μοντέλο θεραπείας για τον καθένα ξεχωριστά, βασιζόμενος στις ψυχοθεραπευτικές μεθόδους που έχω εκπαιδευτεί. Αυτήν την στιγμή εργάζομαι στο Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μεγάλης Βρετανίας (NHS) στην Δευτεροβάθμια Φροντίδα Υγείας και εξειδικεύομαι στις Διαταραχές Προσωπικότητας, Διαταραχές της Διάθεσης (Συναισθηματικές Διαταραχές) και τις Εξαρτήσεις. Παράλληλα, ολοκληρώνω το Διδακτορικό (DCounsPsych) μου στην Συμβουλευτική Ψυχολογία στο University of East London, και διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο στο κεντρικό Λονδίνο οπού και διαμένω. Είμαι μέλος του Βρετανικού Συλλόγου Ψυχολόγων (British Psychological Society) και του Διεθνούς Οργανισμού Συμπεριφορικών Επιστημών (Association for Contextual Behavioral Science).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Σεξουαλική υγεία

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Business Administration - University of Western Macedonia

Πτυχίο
Πτυχίο

Psychology - University of Derby

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Finance and Financial Information Systems - University of Greenwich

Διδακτορικό
Διδακτορικό

Counselling Psychology - University of East London

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!