Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Κωνσταντίνος Μαυροματάκης | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Έχω σπουδάσει λογοθεραπεία (ΤΕΙ Ηπείρου), ψυχολογία (ΑΠΘ) και έχω τελειώσει την τετραετή βιωματική εκπαίδευση πάνω στην προσωποκεντρική ψυχοθεραπεία. Πρόκειται για μια προσέγγιση χωρίς κριτική που επιτρέπει τον κόσμο του πελάτη να ξεδιπλωθεί με γνησιότητα μέσα στην αποδοχή και την κατανόηση. Έτσι μέσα από το διάλογο αποδεσμεύονται οι πιέσεις και τα εσωτερικά αδιέξοδα. Επίσης, έχω εκπαιδευτεί στη focusing, σωματικά εστιασμένη ψυχοθεραπεία. Με αυτή τη μέθοδο μπορούμε να χαλαρώσουμε τα σφιξίματα στο σώμα: τον κόμπο στο λαιμό, το βάρος στομάχι και το σφίξιμο στο στήθος, βιώματα που μας προκαλεί το άγχος και οι αρνητικές καταστάσεις της ζωής. Έχω τετραετή εμπειρία πάνω στην ψυχοθεραπεία και δεκαπενταετή εμπειρία πάνω στη λογοθεραπεία.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Λογοθεραπείας - ΤΕΙ Ηπείρου

Πτυχίο
Πτυχίο

ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Παιδαγωγική κατάρτηση - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Προσωποκεντρική ψυχοθεραπεία - Ελληνικό κέντρο Focusing

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!