Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Αϊτάκης και είμαι ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής γνωσιακής-συμπεριφοριστικής κατεύθυνσης. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα στην περιοχή του Κεραμεικού. Ολοκλήρωσα τις βασικές μου σπουδές Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στο πανεπιστήμιο της Ουαλίας πάνω στο κομμάτι της Προσχολικής Εκπαίδευσης. Εκπαιδεύτηκα στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία από το Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς. Έχω εργαστεί ως ψυχολόγος σε σχολεία και και σε κέντρα αποκατάστασης ενώ διατηρώ το προσωπικό μου γραφείο στον Κεραμεικό από τον Δεκέμβριο του 2016. Βασική μου προτεραιότητα είναι η εγκαθίδρυση μιας θεραπευτικής σχέσης με τον θεραπευόμενο που θα βασίζεται πάνω στην ασφάλεια, την άνευ όρων αποδοχή και τον αμοιβαίο σεβασμό.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Κρίσεις πανικού

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Κατάθλιψη

Άγχος-Στρες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

4ετές πρόγραμμα εξειδίκευσης στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Ψυχοθεραπεία (CBT) - Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς (ΙΕΘΣ)

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Diploma στις μαθησιακές δυσκολίες και τα προβλήματα συμπεριφοράς - Athenian College

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Μεταπτυχιακό στην Προσχολική Εκπαίδευση "Early Childhood Development - University of Wales

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γνωσιακών-Συμπεριφοριστικών προσεγγίσεων σε παιδιά και εφήβους (Απρίλιος 2016) - Ινστιτούτο Έρευνας και Θεραπείας της Συμπεριφοράς

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2013: ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ (ΕΚΠΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) - ΕΚΠΑ-ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΜΑΪΟΣ 2009: ΕΤΗΣΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ) - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΜΑΪΟΣ 2012: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΑΘΗΝΑ - ATHENIAN COLLEGE

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2012: ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ WISC-iii (ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΥΜΑΘΕΙΑ) - ΚΕΝΤΡΟ ΕΥΡΥΜΑΘΕΙΑ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!