Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Αποφοίτησα απο το τμήμα Ψυχολογίας Παντείου Πανεπιστημίου. Στην συνέχεια ολοκλήρωσα το μεταπτυχιακό μου πρόγραμμα στην Αθλητική Ψυχολογία στο πανεπιστήμιο του Halmstad, Σουηδία, καθώς βρίσκομαι ενεργά στο χώρο του αθλητισμού εδώ και πολλά χρόνια. Εργάζομαι ψυχοθεραπευτικά με ατομικές συνεδρίες αλλά παράλληλα διαθέτω και πιστοποίηση για Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική Γάμου από το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας, και αναλαμβάνω ζευγάρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα στην σχέση τους. Στο παρόν βρίσκομαι υπο εκπαίδευση στο 5ετές πρόγραμμα Συνθετικής Ψυχοθεραπείας στο Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας. Τέλος, εργάζομαι ως ψυχολόγος στα τμήματα Α.Μ.Ε.Α του Α.Ο. Παναθηναϊκού.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Άγχος-Στρες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Αθλητικής Ψυχολογίας - Halmstad University

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Θεραπεία Ζεύγους και Συμβουλευτική Γάμου - Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συνθετική Ψυχοθεραπεία - Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Ψυχοθεραπείας

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σχολική Ψυχολογία - ΚΔΒΜ Παντείου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!