Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Κωνσταντίνα Μενούτη είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει ολοκληρώσει τα προγράμματα “MSc in Music, Mind and Brain" και “MSc in Cognitive Neuroscience and Neuropsychology” στο Goldsmiths και Birkbeck, University of London αντίστοιχα. Παράλληλα, έχει εκπαιδευθεί στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία για παιδιά και ενήλικες σε ατομικό και ομαδικό πλαίσιο και έχει συμμετάσχει σε συνέδρια εσωτερικού και εξωτερικού με επιστημονικές παρουσιάσεις και βιωματικά εργαστήρια. Επιπλέον, κατέχει δίπλωμα Μουσικοθεραπείας με προσανατολισμό στην βρεφική και νηπιακή ηλικία. Επί του παρόντος, διδάσκει Ψυχοβιολογία και Γνωστική Ψυχολογία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και ασκεί το επάγγελμα του Ψυχολόγου ιδιωτικά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!