Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ
Κωνσταντίνα Κωνσταντοπούλου | Click to Therapy

Σύντομο βιογραφικό

Γειά σας! Ονομάζομαι Κωνσταντοπούλου Κωνσταντίνα και είμαι απόφοιτη του τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχω, επίσης, ολοκληρώσει τις μεταπτυχιακές μου σπουδές στην Αναπτυξιακή Ψυχολογία στο Maastricht University στο Μαάστριχτ της Ολλανδίας. Στα πλαίσια πρακτικής άσκησης εργάστηκα στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Ρεθύμνου, αλλά και στο κέντρο αποκατάστασης ΔΥΝΑΜΑΙ, με παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος, σύνδρομο Down, εγκεφαλική παράλυση, διαταραχή ΔΕΠΥ, επιλεκτική αλαλία, νοητική υστέρηση κ.ά. Επί του παρόντος εκπαιδεύομαι στην Συστημική-Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρώπινων Σχέσεων, εργάζομαι εθελοντικά ως βοηθός leader σε ομάδες του προγράμματος ΚΕΘΕΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ και διατηρώ γραφείο όπου και ασκώ το επάγγελμα ιδιωτικά.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!