Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Κορνηλία Βήκα, είμαι Ψυχολόγος, πτυχιούχος του Τμήματος Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Έχω κάνει πρακτική άσκηση και εθελοντική εργασία σε δημόσιους φορείς, όπως το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, Αχιλλοπούλειο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου (Ψυχολογική Υπηρεσία και Ψυχιατρικό Τμήμα Οξέων Περιστατικών), ΚΕΘΕΑ Πιλότος, Αγροτικές Φυλακές Ανηλίκων Κρατουμένων Αλμυρού Μαγνησίας και Συμβουλευτική Υπηρεσία φοιτητών στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Τα τελευταία 3 χρόνια έχω εργαστεί ως ψυχολόγος σε πρόγραμμα παιδικής προστασίας της ΜΚΟ PRAKSIS για πρόσφυγες και σε κέντρο λογοθεραπείας στη Μυτιλήνη, παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής υποστήριξης σε παιδιά-εφήβους και τις οικογένειές τους. Παράλληλα, ολοκληρώνω την εκπαίδευσή μου στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική (Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας Θεσσαλονίκης), μια προσέγγιση που εστιάζει στην κατανόηση του τρόπου με τον οποίο σχετιζόμαστε και αλληλεπιδράμε και την καλλιέργεια δυνατοτήτων για νέα πιο λειτουργικά συστήματα σχέσεων.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Διατροφικές διαταραχές

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Συμβουλευτική Ψυχολογία και Συμβουλευτική στην Ειδική Αγωγή, την Εκπαίδευση και την Υγεία - Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Κέντρο Συστημικής Μελέτης και Θεραπείας Θεσσαλονίκης

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Κλινική Παιδοψυχολογία - Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!