Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι απόφοιτη του Τμήματος Ψυχολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ. Μετά απο την ολοκλήρωση των σπουδών μου συνέχισα την εκπαίδευση μου στις Κριτικές Προσεγγίσεις των Εξαρτήσεων στο Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας του ΑΠΘ. Επιπλέον έχω εκπαιδευτεί στην Αντιμετώπιση των Ψυχώσεων με Μη Βίαους Τρόπους απο το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στον Χώρο της Ψυχικής Υγείας. Βρίσκομαι στο τρίτο έτος στην εκπαίδευση μου στης Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική και παράλληλα στο πρώτο έτος στο μεταπτυχιακό "Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή Ψυχολογία" στο ΕΑΠ. Ως ψυχολόγος έχω εργαστεί σε πρόγραμμα απεξάρτησης, στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευσ, σε σχολεία δεύτερης ευκαιρίας και την παορύσα περίδοο στο ιδιωτικό μου γραφείο. Στην προσέγγισή μου, έμφαση δίνεται στις σχέσεις τις οποίες δημιουργεί και εμπλέκεται ο άνθρωπος και μέσα στις οποίες δημιουργούνται οι δυσλειτουργίες και βρίσκονται οι απαντήσεις. Ο άνθρωπος επηρεάζεται άμεσα απο το περιβάλλον του κι απο τον τρόπο που μαθαίνει να σχετίζεται απο πολύ μικρή ηλικία μέσα στην οικογένεια του. Με κύριο άξονα λοιπόν την αναζήτηση στις σχέσεις και στους πολλαπλούς τρόπους που επικοινωνεί και συνδέεται ο κάθε άνθρωπος με το περιβάλλον του καθώς και τον τρόπο με τον οποίο μαθαίνει να λειτουργεί ξετυλίγουμε παρέα το κουβάρι της ψυχοθεραπείας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Διατροφικές διαταραχές

Πένθος

Κρίσεις πανικού

Ψυχοσωματική

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΠΤΥΧΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ - 18ΑΝΩ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΚΡΙΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΑΥΤΟΒΟΗΘΕΙΑΣ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΣΥΝΟΔΕΙΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΩΣΙΚΗ ΚΡΙΣΗ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΕΧΝΗΣ - ΡΟΔΑΚΙΝΟ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΤΕΤΡΑΕΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΡΟΔΑΚΙΝΟ- ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ & ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!