Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Κατερίνα Παπαδάκη, είμαι Ψυχολόγος και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην συνέχεια ειδικέυτηκα στη Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία ενηλίκων, παιδιών και εφήβων στο Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής. Επιπλέον, έχω λάβει πιστοποιήση επιμόρφωσης στην Σχολική Ψυχολογία του Πανεπιστημίου Αιγαίου, στην Ανάλυση Παιδικού Ιχνογραφήματος, στην Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική Γονέων από το Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής και δίπλωμα στη Κινησιοπαιδαγωγική μέθοδο της Sherborne. Έχω κλινική εμπειρία σε ατομικό ψυχοθεραπευτικό επίπεδο με ενήλικες δια ζώσης και διαδικτυακά, συμμετέχω σε εθελοντικά έργα ΜΚΟ και εργάζομαι ως ψυχολόγος σε προγράμματα ένταξης, αξιολόγησης και θεραπείας παιδιών με ειδικές ανάγκες και συναισθηματικές διαταραχές σε κέντρα, κατασκηνώσεις και σχολεία. Παρέχω εξειδικευμένες παρεμβάσεις ενηλίκων για την αντιμετώπιση κατάθλιψης, φοβιών και αγχωδών διαταραχών (γενικευμένου άγχους, κρίσεων πανικού, κοινωνικής φοβίας, αγοραφοβίας, άγχους με θέματα υγείας). Τέλος, αναλαμβάνω ψυχοθεραπευτικά αιτήματα ενηλίκων, παιδιών και εφήβων που αφορούν την αυτοβελτίωση, τη διαχείριση θυμού, διαπροσωπικές δυσκολίες, χαμηλής αυτοεκτίμησης, διεκδικητικότητας, οριοθέτησης και ανάπτυξης κοινωνικών δεξιοτήτων. Η βασική φιλοσοφία της Γνωσιακής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας είναι ότι δεν είναι τα γεγονότα αυτά καθαυτά που καθορίζουν τον τρόπο που νιώθουμε, αλλά πως ο καθένας μας τα αντιλαμβάνεται. Μαζί λοιπόν θα μάθουμε καλύτερα τον εαυτό σου και πως να γίνεις η καλύτερη έκδοση αυτού με τελικό σκοπό της θεραπείας να γίνεις εσύ ο θεραπευτής του εαυτού σου.

Πιστοποιημένη ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωσιακή Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - Κέντρο Εφαρμοσμένης Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ανάλυση Παιδικού Ιχνογραφήματος - Εκπαιδευτικός Όμιλος Ευδόκιμος

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Εφαρμοσμένη Συμβουλευτική Γονέων - Κέντρο Πρόληψης και Συμβουλευτικής

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Παιδοψυχολογία - Εκπαιδευτικός Όμιλος Ευδόκιμος

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σχολική Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!