Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Κατερίνα Νατσούλη και είμαι Ψυχολόγος - Ψυχοθεραπεύτρια. Είμαι πτυχιούχος Ψυχολογίας του Open University του Ηνωμένου Βασίλειου και έχω ολοκληρώσει τετραετή εκπαίδευση στο Συνθετικό μοντέλο Συστημικής Ψυχοθεραπείας στο Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων. Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στο Χαλάνδρι όπου εργάζομαι θεραπευτικά και συμβουλευτικά με ενήλικες, έφηβους, ζευγάρια και οικογένειες, ατομικά αλλά και ομαδικά. Παράλληλα με την εργασία μου παρακολουθώ και συμμετέχω σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

in Psychology -

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ειδίκευση στο Συνθετικό Μοντέλο Συστημικής Θεραπείας - Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!