Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Κατερίνα Γαρίπη και πάντα με ενδιέφερε το πεδίο της ψυχικής υγείας. Σπούδασα ψυχολογία στο Εθνικό και καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία, με ειδίκευση στην ψυχολογία παιδιών και εφήβων. Έχω παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων σχετικών με την επιστήμη μου, με θέματα όπως η κλινική ψυχοπαθολογία και η δραματοθεραπεία. Έχω εργαστεί σε ιδιωτικά κέντρα ειδικών θεραπειών ως υπεύθυνη παιδοψυχολόγος, ενώ ήμουν και επιστημονική συνεργάτης του ΕΚΠΑ σε γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης. Προσφέρω υπηρεσίες συμβουλευτικής εφήβων, γονέων και παιδιών ακολουθώντας μεθόδους της γνωσιακής ψυχολογίας. Θα ήθελα να σε ακούσω χωρίς επίκριση και να μπορέσω να σε βοηθήσω με ένα καινούργιο καθρέφτισμα στις δυσκολίες σου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Ψυχοσωματική

Αυτοανάπτυξη

Κατάθλιψη

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!