Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Κατερίνα Ανδριώτη είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας, του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, και έχει εκπαιδευτεί πάνω στη Γνωσιακή Αναλυτική Ψυχοθεραπεία. Ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου «ΑΤΤΙΚΟΝ», κατά τη διάρκεια της οποίας , πέρα από την παρακολούθηση κλινικών επισκέψεων ασθενών με σοβαρή ψυχοπαθολογία, συμμετείχε και σε ένα εβδομαδιαίο σεμινάριο που περιλάμβανε διαλέξεις γύρω από την Ψυχιατροδικαστική Ψυχολογία και τη Διασυνδετική Ψυχιατρική. Στη συνέχεια, παρακολούθησε το σεμινάριο «Αντιμετώπιση των εξαρτήσεων» στη μονάδα απεξάρτησης 18 ΑΝΩ, στο δεύτερο μέρος του οποίου πραγματοποίησε πρακτική άσκηση στο κλειστό πρόγραμμα εξαρτημένων μητέρων και παιδιών.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!