Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Καλλινίκη Γλαβά και είμαι Ψυχολόγος, στον τομέα της Κλινικής Ψυχολογίας, απόφοιτη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδικευόμενη Ψυχοθεραπεύτρια στο University of Derby, όπου εκπαιδεύομαι στη Συνθετική Προσέγγιση (Ανθρωπιστική, Ψυχοδυναμική και Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική), στο πλαίσιο των σπουδών επιπέδου Master, πιστοποιημένο από την Βρετανική Ένωση Συμβουλευτικής και Ψυχοθεραπείας (BACP). Έχω ολοκληρώσει την μεταπτυχιακή επιμόρφωση μου στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), Σχολική Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Πατρών) και Ψυχοπαθολογία Βρέφους, Παιδιού & Εφήβου (ΕΚΠΑ). Διαθέτω Πιστοποίηση Επαγγελματία Κλινικού Τραύματος, Επιπέδου ΙΙ, Σύνθετο Τραύμα (CCTP-II) και Διαλεκτικής Συμπεριφορικής Θεραπείας (C-DBT). Συνεχίζω την επιμόρφωση μου με εκπαιδεύσεις στην Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (ACT) και στην Ενσυνειδητότητα (Mindfulness). Διαθέτω ψυχοθεραπευτική εμπειρία στις Αγχώδεις Διαταραχές, Διαταραχές Διάθεσης και Προσωπικότητας, Διατροφικές Διαταραχές, Διαχείριση Πένθους και Τραύματος, ενώ παράλληλα παρακολουθώ εκπαιδεύσεις σχετικά με τις Έμφυλες Ταυτότητες. Έχω εργαστεί σε υπηρεσίες κοινωνικής υποστήριξης, παροχής συμβουλευτικής και καθοδήγησης, εθελοντικά σε δομή εξαρτημένων ατόμων (Πρόγραμμα Προαγωγής Αυτοβοήθειας) και ιδιωτικά συνεργαζόμενη με κέντρα διατροφικών διαταραχών και ιατρικά κέντρα, παρέχοντας συμβουλευτική και ψυχοθεραπεία. Στο πλαίσιο της πρακτικής μου άσκησης, λειτουργώ συνθετικά, αναγνωρίζοντας την πολυπλοκότητα των ανθρωπίνων προβλημάτων και εφαρμόζοντας παρεμβάσεις εξατομικευμένα.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Τραύμα

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκη

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Training in Integrative Counselling and Psychotherapy - University of Derby

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Certified Clinical Trauma Professional Level 2 (CCTP-II) - Evergreen Certification

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Certified in Dialectical Behavior Therapy (C-DBT) - Evergreen Certification

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

PGCert Integrative Counselling & Psychotherapy - University of Derby

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!