Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ιωάννα Πηλιάτη και είμαι Ψυχολόγος - Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στα Βριλήσσια και στο Χαλάνδρι. Έχω εξειδικευτεί στη Συστημική - Οικογενειακή Συμβουλευτική και θεραπεία για άτομα και ζευγάρια. Είμαι τακτικό μέλος της Ελληνικής και της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Συμβουλευτικής, στον ΣΕΨ και στην ΕΛΕΣΥΘ. Δουλεύω με άτομα, ζευγάρια, οικογένειες, γονείς και ομάδες πάνω σε ζητήματα που αφορούν στην ταυτότητα φύλου, στις σεξουαλικές δυσκολίες, στις διαπροσωπικές σχέσεις, σε προβλήματα άγχους, κρίσεων πανικού και άλλων συναισθηματικών δυσκολιών και διαταραχών διάθεσης, πένθους, κ.ά. Μέσα σε ένα πλαίσιο προστασίας, ασφάλειας και αποδοχής εργάζομαι με στόχο την ψυχολογική υποστήριξη εφήβων κι ενηλίκων. Εστιάζω στην ανάδειξη των δεξιοτήτων και των ψυχικών τους αποθεμάτων, ώστε να ενδυναμωθούν και να επιτύχουν μια αρμονική ζωή με ισορροπία. Έχω 25 χρόνια προϋπηρεσίας και εμπειρίας στο χώρο της επικοινωνίας και της προσωπικής ανάπτυξης. Έχω συνεργαστεί με ένα ευρύ δίκτυο ατόμων και ομάδων, με πολύ διαφορετικές καταβολές, εμπειρίες, ανάγκες, συμπεριφορές και στάσεις ζωής. Δίνω μεγάλη σημασία στην ανθρώπινη ανάγκη για κατανόηση, αποδοχή και υποστήριξη. Είμαι σύμμαχος στο άτομο αναφορικά με τις διαπροσωπικές του σχέσεις και τις ποικίλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει στις διάφορες φάσεις της μεταβαλλόμενης ζωής του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Διατροφικές διαταραχές

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Οργάνωσης ΕπιχειρήΟργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων - Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Deree, The American College of Greece

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας - University of Leiceter, UK

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Ψυχοθεραπεύτρια, Θεραπεύτρια Ζεύγους και Οικογένειας - Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Eυαισθητοποίηση σε ΛΟΑΤΚΙ+ Θέματα στη Συμβουλευτική και Ψυχοθεραπεία - Orlando LGBTQ+

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ομάδα, Οικογένεια, Ζευγάρι - Ελληνική Εταιρεία Αναλυτικής Ομαδικής και Οικογενειακής Ψυχοθεραπείας

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Πένθος και Συμβουλευτική: Τεχνικές για τη Διαχείριση της Απώλειας - Μέριμνα σε συνεργασία με το Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Σεξουαλικές Διαταραχές: Πρόκληση ή πρόσκληση για το μαζί; - Ιατρείο Σεξουαλικής Υγείας του Αιγινητείου (2021)

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Συμπεριληπτική - Ολοκληρωμένη Σεξουαλική Εκπαίδευση - Συνηχήσεις

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!