Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ιωάννα Κυριακού, είμαι ψυχολόγος με άδεια ασκήσεως επαγγέλματος και αποφοίτησα το 2016 απο το τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω εργάστεί σε κέντρα θεραπειών με παιδιά εφήβους και τις οικογένειές τους, ως Σχολική Ψυχολόγος σε δημόσια σχολεία και σε οργανισμό με νοητικώς υστερούντες ενήλικες. Παράλληλα, ολοκλήρωσα την πρακτική μου άσκηση στη Νευρολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου «Αττικόν». Συνεχίζω την εκπαίδευση μου στην ψυχοθεραπεία στο Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Αθηνών όπου εξειδικεύομαι στη Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους. Έχω παρακολουθήσει ετήσιο σεμινάριο για την εμψύχωση ομάδων με εκφραστικά μέσα, σεμινάρια για την χορήγηση των προβολικών δοκιμασιών TAT, CAT, το παιδικό ιχνοφράφημα, το θεραπευτικό κουκλοθέατρο, τη δραματοθεραπεία και εν γένει τη θεραπεία μέσω τεχνών. Μέλος της ΕΘΟΖ (Εταιρεία Θεραπείας Οικογένειας και Ζεύγους).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία Αθηνών - ΕΚΠΑ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ειδική Αγωγή - Ε.Κ.Ε.Φ.Ε Δημόκριτος

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Θεραπεία Οικογένειας και Ζεύγους - Ανοιχτό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο Αθηνών

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Προβολικά Τεστ TAT, CAT - Κιναίσθηση

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Εμψύχωση ομάδων με εκφραστικά μέσα - Εργαστήρι Κόκκινη Κλωστή

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Παιδικό Ιχνογράφημα - Κιναίσθηση

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!