Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και το 2010 ξεκίνησα την πολυετή βιωματική μου εκπαίδευση στο ΑΚΜΑ (Αθηναϊκό Κέντρο Μελέτης του Ανθρώπου), για την ειδίκευση στη συστημική προσέγγιση, τη διεργασία ομάδας και τη θεραπεία οικογένειας. Το βασικό θεραπευτικό «εργαλείο», ενός συστημικού ψυχοθεραπευτή είναι ο εαυτός του και ως μέλος κι αυτός -μαζί με τον θεραπευόμενο- του ψυχοθεραπευτικού συστήματος, δεν γίνεται να παραμείνει αμέτοχος και να παρατηρεί απλά και μόνο από τη θέση του «ειδικού», αλλά αντίθετα καλείται να καλλιεργήσει μια ατμόσφαιρα βαθιάς ενσυναίσθησης, αποδοχής και αυθεντικότητας στη σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα σ’ αυτόν και τον θεραπευόμενο. Κατά τη συστημική οπτική, οποιοδήποτε σύμπτωμα/πρόβλημα φέρει ένα άτομο για θεραπεία θεωρείται ότι μπορεί να γίνει κατανοητό μόνο μέσα στο σύστημα των σημαντικών σχέσεων του και εκφράζει τη δυσλειτουργία του συστήματος. Παράλληλα έχω εκπαιδευτεί στη χορήγηση του Πολυφασικού Ερωτηματολογίου Προσωπικότητας της Minessota MMPI-2. Το τεστ προσωπικότητας MMPI®-2 αποτελεί το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο και αξιόπιστο εργαλείο για την αξιολόγηση της ενήλικης ψυχοπαθολογίας στον κόσμο. Μπροστά σε έναν διαρκή μετεωρισμό, όπου τα πιστεύω μας διαρρηγνύονται και οι επιλογές μας αμφισβητούνται, αναζητάμε μαζί ένα καινούργιο τρόπο «σκέπτεσθαι» και «σχετίζεσθαι», χωρίς να προδίδουμε τον αυθεντικό εαυτό μας.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!