Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Ιωάννα Δήμου είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Πανεπιστήμιο Κύπρου, και διετές μεταπτυχιακού στην Κλινική Ψυχολογία και Ψυχανάλυση από το Πανεπιστήμιο Université Paris Diderot του Παρισιού. Παράλληλα, ολοκλήρωσε την πρακτική της άσκηση στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Sainte-Anne στο Παρίσι και σε δομές κοινωνικής στήριξης προσφύγων και μεταναστών. Από το 2018 μέχρι και σήμερα ζει και εργάζεται στην Κύπρο ως Κλινική ψυχολόγος, ενώ παράλληλα εκπονεί τη διδακτορική της διατριβή στο Πανεπιστήμιο Paris Cité του Παρισιού. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα εστιάζονται κυρίως γύρω από τις διαταραχές άγχους και διάθεσης, το ψυχικό τραύμα αλλά και τις ψυχοσωματικές νόσους. Επιπλέον, εξειδικεύεται στη διαφοροδιάγνωση ενηλίκων μέσω της χρήσης των προβολικών τεστ αξιολόγησης.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Πένθος

Σχέσεις

Ψυχοσωματική

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο Κύπρου

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Μεταπτυχιακό στην Κλινική ψυχολογία και Ψυχαναλυτική Ψυχοπαθολογία - Université Paris Diderot

Διδακτορικό
Διδακτορικό

Διδακτορικό Ψυχολογίας (Σε εξέλιξη) - Université Paris Cité

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!