Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αθήνα. Ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στο Τμήμα Ψυχολογίας του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ) και διατηρώ Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος. Η αγάπη μου για την Τρίτη Ηλικία με οδήγησε στην εξειδίκευση στην Άνοια και το Alzheimer και μετρώ αρκετά χρόνια στο χώρο με συμμετοχή σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια Άνοιας, χορήγηση σεμιναρίων και ψυχοεκπαίδευση συγγενών και φροντιστών, εποπτεία εκπαιδευόμενων ψυχολόγων και συντονισμό ομάδων και προγραμμάτων νοητικής ενδυνάμωσης. Παράλληλα, ολοκλήρωσα 6ετή εκπαίδευση Ψυχοθεραπευτή στο Θεραπευτικό και Εκπαιδευτικό Ινστιτούτο Υπαρξιακής Συστημικής Κατεύθυνσης «Αντίστιξη» και έκτοτε ασκώ θεραπευτικό έργο με ενήλικες και εφήβους, ατομικά και ομαδικά, καθώς και με ζευγάρια και οικογένειες. Δραστηριοποιούμαι στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!