Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ιφιγένεια Νταή και βασικός μου στόχος είναι να δημιουργήσω ένα ασφαλές περιβάλλον μέσα στο οποίο ο θεταπευομενος μπορεί να νιώσει άνετα να ανοίξει τους προβληματισμούς του. Πιστευω στη δύναμη της ανοιχτής επικοινωνίας, της ενσυναίσθησης και στοχεύω στην από κοινού με το θεραπευόμενο εύρεση της κατάλληλης λύσης στο αίτημα του. Η προσέγγιση που χρησιμοποιώ είναι η οικογενειακή-συστημική προσέγγιση. Η οικογενειακή συστημική θεραπεία είναι μια θεώρηση σύμφωνα με την οποία οποιαδήποτε δυσλειτουργικό μοτίβο συμπεριφοράς μπορεί να εξεταστεί διαγενεολογικα και εντός του συστήματος Της οικογένειας και με συνεχή προσπάθεια να μετατραπεί σε μια συμπεριφορά λειτουργική για το θεραπευόμενο.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Πένθος

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ - ΠΑΝΤΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Οικογενειακή Συστημική Ψυχοθεραπεία - Εργαστήριο Διερεύνησης Ανθρωπίνων Σχέσεων

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!