Σύντομο βιογραφικό

Ο Ιάσονας Κυριακούλης αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2010. Στη συνέχεια εκπαιδεύτηκε στη Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία (Πανελλήνια Εταιρεία Γνωστικής Αναλυτικής Θεραπείας - ΠΕΓΑΨ). Από το 2020 συμμετέχει σε ψυχαναλυτική εκπαίδευση λακανικού προσανατολισμού στην Ακαδημία Κλινικών Σπουδών της Αθήνας - Ινστιτούτο του Φροϋδικού Πεδίου (ΑΚΣΠΑ). Διατηρεί ιδωτικό γραφείο στην περιοχή των Αμπελοκήπων στην Αθήνα όπου εργάζεται ως ψυχολόγος-ψυχοθεραπευτής.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Φοβίες

Ψυχοσωματική

Κατάθλιψη

Κρίσεις πανικού

Σχέσεις

Άγχος-Στρες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία - ΠΕΓΑΨ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχανάλυση Λακανικού προσανατολισμού - Ακαδημία Κλινικών Σπουδών Αθήνας

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!