Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Τσοπανάκη Γρηγορία και είμαι πτυχιούχος Ψυχολόγος του Πανεπιστημίου Κρήτης. Έχω εκπαιδευτεί και συνεχίζω να εκπαιδεύομαι στο Συστημικό/Οικογενειακό μοντέλο θεραπείας.(4ετης ψυχοθεραπευτική εκπαίδευση).Παρακολουθώ πληθώρα σεμιναρίων/εκπαιδεύσεων ποικίλης θεματολόγιας σχετικά με τη ψυχική υγεία και μέλημά μου είναι η συνεχής επιμόρφωση. Παραδείγματα των παραπάνω είναι η επιμόρφωση στην Ειδική Αγωγή απο το Πανεπιστήμιο Αιγαίου, καθώς και η μονοετής εξειδίκευση στη Θεραπεία Ζεύγους και τη Συμβουλευτική Γονέων από το Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής ‘’Ροδάκινο’’ –μέλος EFTA-. Εργάζομαι στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας του νομού Μεσσηνίας, σε κέντρα ψυχικής υγείας σαν εξωτερικός συνεργάτης, καθώς και ιδιωτικά πραγματοποιώντας online ψυχοθεραπευτικές συνεδρίες. Οι άνθρωποι με τους οποίους δουλέυω ψυχοθεραπευτικά αντιμετωπίζουν κυρίως δυσκολίες στη σύναψη/διατήρηση σχέσεων, στην οριοθέτηση του εαυτού τους και του περιβάλλοντος τους, στην επίλυση εσωτερικών συγκρούσεων και στη διαχείριση ζητημάτων που προκύπτουν στο οικογενειακό τους -κυρίως- σύστημα. Κύριο μέλημά μου είναι να βρίσκουμε συνεργατικά με το θεραπευόμενο το Φως πίσω απο οποιαδήποτε δυσκολία (συμπτωματολογία), ώστε να σταματήσει να προσδιορίζεται και να κατευθύνεται από το ‘’πρόβλημα’’ του.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Πένθος

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Πανεπιστήμιο Κρήτης

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

4ετής εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία και Συμβουλευτική - Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής-Ροδάκινο

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Μονοετής εκπαίδευση στη Θεραπεία Ζεύγους - Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής-Ροδάκινο

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Μονοετής εκπαίδευση στη Συστημική Συμβουλευτική Γονέων - Εργαστήριο Συστημικής Ψυχολογίας και Παιδαγωγικής-Ροδάκινο

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ειδική Αγωγή: Ανίχνευση,Διαφοροδιάγνωση,Παρέμβαση - Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!