Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Μποζίκης είναι αριστούχος απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος. Διαθέτει μεταπτυχιακές σπουδές στην Κλινική Ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία. Εκεί εξειδικεύτηκε στην κλινική αξιολόγηση και ψυχοθεραπευτική παρέμβαση σε εύρος ψυχικών καταστάσεων (π.χ. άγχος, κατάθλιψη, δυσκολίες στις σχέσεις). Έχει συνεργαστεί με φορείς όπως η Εταιρεία Κοινωνικής Ψυχιατρικής και Ψυχικής Υγείας (ξενώνες ψυχωτικών ατόμων, κέντρο ημέρας για ενήλικες με συναισθηματικές δυσκολίες & ψυχολογική υποστήριξη ασθενών με καρκίνο), το Κέντρο Παιδοψυχικής Υγιεινής, καθώς και με το κέντρο ψυχοθεραπειών του πανεπιστημίου του Leiden. Τέλος, παραμένει εξωτερικός συνεργάτης σε ιδιωτικούς φορείς, όπου εργάζεται με ενήλικες, εφήβους και παιδιά. Η ψυχοθεραπευτική του προσέγγιση αφορά στην ψυχαναλυτική/ψυχοδυναμική ψυχοθεραπεία ενηλίκων και παιδιών (τετραετής μετεκπαίδευση στο ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ. που περιλαμβάνει σεμινάρια, εις βάθος μελέτη της ψυχαναλυτικής βιβλιογραφίας πάνω στη θεωρία και τεχνική, προσωπική θεραπεία & εποπτεία, παρατήρηση ανάπτυξης βρέφους).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Ψυχοσωματική

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κλινική Ψυχολογία - Leiden University, Ολλανδία

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κλινική Μετεκπαίδευση στα Δυναμικά Ομάδας σε Ψυχιατρικά Πλαίσια - Τμήμα Ψυχολογίας ΕΚΠΑ & Α’ Ψυχιατρική Κλινική ΕΚΠΑ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχαναλυτική - Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία Ενηλίκων & Παιδιών - Κέντρο Διεπιστημονικής & Ερευνητικής Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Παιδιών και Ενηλίκων (ΔΙ.ΚΕ.Ψ.Υ.)

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Υποκειμενικότητα, σώμα & σύγχρονος κοινωνικός δεσμός - ΕΚΠΑ & Πανεπιστήμιο Paris Diderot

Σεμινάριο
Σεμινάριο

Ψυχοπαθολογία στην εφηβεία - Παιδοψυχιατρικό Τμήμα Γ.Ν.Α. «ο Ευαγγελισμός»

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!