Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιώργος Μαυροειδής είναι απόφοιτος του Τμήματος Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ψυχολογία της Υγείας και Υποψήφιος Διδάκτωρ Κλινικής Ψυχολογίας στο ίδιο Τμήμα. Έχει εκπαιδευτεί στη Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία (Ιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Κρήτης, Ά Ψυχιατρική Κλινική Πανεπιστημίου Αθηνών) στη Θεραπεία Αποδοχής και Δέσμευσης (Εργαστήριο ACTHealthy, Πανεπιστήμιο Κύπρου), στη Θεραπεία Εστιασμένη στη Συμπόνια (Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών) και στην Εστιασμένη στο Τραύμα Γνωσιακή-Συμπεριφοριστική Θεραπεία (Εταιρεία Γνωσιακών Συμπεριφοριστικών Σπουδών). Ακόμη, έχει εκπαιδευτεί στην ψυχομετρική αξιολόγηση της τρέχουσας κατάστασης της ψυχικής υγείας και τη διάγνωση των μειζόνων ψυχικών διαταραχών, της δομής και παθολογίας της προσωπικότητας, του νοητικού δυναμικού και τη νευροψυχολογική εκτίμηση ενός εύρους γνωστικών λειτουργιών. Θεραπευτικά αξιοποιεί τη σύνθεση κεντρικών εννοιών και τεχνικών εμπειρικά τεκμηριωμένων προσεγγίσεων θεραπείας, όπως οι αξίες, η συμπόνια και η συναισθηματική ρύθμιση για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος δυσκολιών (άγχος, θλίψη, χαμηλή αυτοεκτίμηση, ψυχικό τραύμα, προβλήματα διαπροσωπικών σχέσεων), τη βελτίωση της ψυχολογικής ευελιξίας και την ενίσχυση της ψυχικής ανθεκτικότητας. Έχει εργαστεί σε φορείς του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα, όπως το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Κρήτης, η Ψυχιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου και ο Παγκρήτιος Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασία. Είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Εταιρείας Κλινικής Ψυχολογίας και Ψυχολογικής Θεραπείας. Ερευνητικές εργασίες του δημοσιεύονται σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με σύστημα κριτών και ανακοινώνονται σε διεθνή και πανελλήνια συνέδρια. Το 2022 τιμήθηκε με το Βραβείο Νέου Ερευνητή από την Ελληνική Εταιρεία Γνωσιακών Ψυχοθεραπειών για τη δουλειά του πάνω σε γνωσιακούς παράγοντες που συνδέονται με την πορεία και την έκβαση της κατάθλιψης.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

LGBTQIA+

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Πτυχίο Ψυχολογίας - Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

ΠΜΣ Ψυχολογία Υγείας - Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης

Διδακτορικό
Διδακτορικό

Διδακτορικό Δίπλωμα στην Κλινική Ψυχολογία - Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!