Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ο Δημητρίου Γιώργος είναι ψυχολόγος , απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος άδειας ασκήσεως επαγγέλματος (Αρ.Πρωτ.6081). Είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων με αριθμό μητρώου 2903. Εχει εργαστεί σε στέγες υποστηριζόμενης διαβίωσης παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε ενοίκους αυτών και τις οικογένειές τους.Αυτό το διάστημα παρέχει τις υπηρεσίες του σε δομή ατόμων με αυτισμό. Στο πλαίσιο της πρακτικής του έχει εργασθεί σε δομές απεξάρτησης και σε δημοτικές υπηρεσίες ψυχικές υγείας ως ψυχοθεραπευτής. Ειναι εκπαιδευόμενο μέλος στο πρόγραμμα εκπαίδευσης στην Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία παιδιών και ενηλίκων του ΔΙΚΕΨΥ στα πλαίσια της οποίας κάνει προσωπική θεραπεία ενώ έχει ατομική εποπτεία για την ενίσχυση της θεραπευτικής παρέμβασης στις συνεδρίες που αναλαμβάνει.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολόγου - Τμήμα ψυχολογίας του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Ψυχοδυναμική Ψυχοθεραπεία - ΔΙΚΕΨΥ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!