Γιωργαλλή Μαρία

Γιωργαλλή Μαρία

Ψυχολόγος - ψυχοθεραπευτής Gestalt

Σύντομο βιογραφικό

Κάθε αλλαγή μπορεί να φαίνεται δύσκολη και τρομακτική στην αρχή και η θεραπεία είναι το όχημα προς αυτή την αλλαγή. Η θεραπευτική προσέγγιση η οποία ακολουθώ διερευνά τις παρούσες εμπειρίες μας, δηλαδή ξεκινάμε απο αυτό που συμβαίνει τώρα. Δουλεύουμε μαζί για να κατανοήσουμε καλύτερα τους διάφορους μηχανισμούς αντιμετώπισης που έχουμε μάθει μεγαλώνοντας με την πάροδο του χρόνου και που μπορεί να χρειάζεται να «ενημερωθούν». Με το να έχουμε μεγαλύτερη επίγνωση του τρόπου με τον οποίο συμβάλλουμε στην τρέχουσα κατάσταση, τις σχέσεις και τα προβλήματά μας, μπορούμε να γίνουμε πιο επιλεκτικοί και ικανοί να αλλάξουμε. Λέγομαι Γιωργαλλή Μαρία και είμαι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του University of Sheffield και κάτοχος μεταπτυχιακού MSc in Clinical Mental Health Sciences του UCL. Είμαι εκπαιδευόμενη στην Gestalt ψυχοθεραπεία του Gestalt Foundation και έχω εργαστεί ερευνητικά σε παγκόσμια κλίμακα.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Ψυχοσωματική
Άγχος-Στρες
Σχέσεις
Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο
BSc Χημεία - Πανεπιστήμιο Κρήτης
Πτυχίο
Πτυχίο
BSc Ψυχολογία - University of Sheffield
Πτυχίο
Πτυχίο
MSc Κλινική Ψυχολογία - UCL

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση
Εκαπαιδευόμενη στην Ψυχοθεραπεία Gestalt - Gestalt Foundation

Αρθρογραφία

Δεν έχει αρθρογραφία

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!