Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ολοκλήρωσα τις βασικές σπουδές στην Ψυχολογία στο τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης. Επιπλέον κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Παιδική και Εφηβική Ψυχολογία από το πανεπιστήμιο του Leiden στην Ολλανδία. Στη συνέχεια εξειδικεύτηκα στη Συστημική και Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία στο τετραετές Κλινικό Πρόγραμμα Ειδίκευσης στη Συστημική Ψυχοθεραπεία του Ινστιτούτου Εκπαίδευσης και Έρευνας στη Συστημική Ψυχοθεραπεία “Λόγω Ψυχής”, σε μια εμπλουτισμένη προσέγγιση της Συστημικής Ψυχοθεραπείας που ονομάζεται SANE (System-Attachment-Narrative-Encephalon). Επίσης έχω κάνει μετεκπαίδευση στις Μαθησιακές Δυσκολίες Αξιολόγηση/Αποκατάσταση στο Κέντρο ΔΙ.ΚΕ.ΨΥ. Τα τελευταία 4 χρόνια διατηρώ ιδιωτικό γραφείο στην Αθήνα όπου υποδέχομαι έφηβους, ενήλικες, οικογένειες, ζευγάρια. Παράλληλα, εδώ και επτά χρόνια εργάζομαι ως Ψυχολόγος στην ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου – Ελλάδας” και παρέχω υπηρεσίες ψυχικής υγείας σε προσφυγικό, μεταναστευτικό και γηγενή πληθυσμό. Η προηγούμενη επαγγελματική μου δραστηριότητα περιλαμβάνει εργασία στο Δημοτικό Ιατρείο του Δήμου Αγρινίου όπου παρείχα υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, στο Ζein ChildCare κέντρο ημέρας και δημιουργικής απασχόλησης παιδιών του Βρετανικού Σχολείου στη Χάγη και στον Ελληνικό Στρατό (ως ψυχολόγος στη Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων και στην Ψυχιατρική Κλινική 414).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!