Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Γαλάτεια Γεωργίου, είμαι Ψυχολόγος (MSc) και Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του ΑΠΘ όπου και συνέχισα με μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία & τις Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις. Παράλληλα, έχω ολοκληρώσει την τετραετή μου εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Προσέγγισης και Οικογενειακής Θεραπείας, πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο από την Ευρωπαϊκή Εταιρία Οικογενειακής Θεραπείας (EFTA). Επιπλέον, ασχολούμαι με το πεδίο της έρευνας έχοντας κάνει δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά αναφορικά με την ψυχική υγεία συγγενών/φροντιστών ατόμων που νοσούν. Μέσα από τη συμμετοχή μου σε εκπαιδευτικά κλινικά προγράμματα, έχω αποκομίσει σημαντική εμπειρία στον χώρο της ψυχικής υγείας σε κλινικά πλαίσια (π.χ. Ψυχιατρικές δομές, Κέντρα Ψυχικής Υγείας). Συγχρόνως, έχω εργαστεί σε ποικίλα περιβάλλοντα, όπως σε Πανεπιστημιακά ιδρύματα, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε φοιτητές, αλλά και σε πλαίσια Διεθνών και Μη Κυβερνητικών Οργανισμών υποστηρίζοντας επιζώντες και επιζώσες πολέμου, έμφυλης βίας και βασανιστηρίων. Η έως τώρα εργασιακή μου εμπειρία με άτομα, ζευγάρια και οικογένειες που έχουν βιώσει ή και συνεχίζουν να βιώνουν έντονα τραυματικές εμπειρίες, γενικευμένο άγχος και φόβο, απώλειες, πένθος και δυσκολίες στη διάθεση και στις διαπροσωπικές τους σχέσεις, συνέβαλε ώστε να κατανοώ τις πολύπλευρες όψεις του τραύματος, αναζητώντας συγχρόνως, τα ψυχικά αποθέματα και την ανθεκτικότητα των ατόμων. Επομένως, για μένα είναι σημαντικό κατά τη θεραπευτική διαδικασία, μέσα από το διάλογο, τα άτομα να αναστοχάζονται σχετικά με την υπάρχουσα κατάσταση που βιώνουν και να ευνοείται η ανάδυση νέων δυνατοτήτων, διευρύνοντας έτσι το πεδίο του δυνατού και ανοίγοντας νέους ορίζοντες και επιλογές στους ίδιους και τις σχέσεις τους.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Πένθος

Τραύμα

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - ΑΠΘ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Κοινωνική Ψυχολογία & Ψυχοκοινωνικές Παρεμβάσεις - ΑΠΘ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εισαγωγή στο Συστημικό Μοντέλο και την Οικογενειακή Θεραπεία - Κέντρο Ψυχικής Υγείας ΨΝΘ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Κλινική Εκπαίδευση στην Ψυχική Υγεία - Ά Ψυχιατρική κλινική ΓΝ Παπαγεωργίου

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Πιστοποίηση Γραφής Τυφλών Braille - ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!