Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Φαίδρα Μαυροειδή και είμαι ψυχολόγος και υποψήφια διδάκτωρ Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Επιπλέον, είμαι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος με τίτλο «Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή και Γνωστική Ψυχολογία» από το ίδιο πανεπιστημιακό ίδρυμα και εξειδικεύομαι στη Συστημική - Οικογενειακή Ψυχοθεραπεία. Έχω εργαστεί σε διάφορες δομές ψυχικής υγείας με σκοπό την απόκτηση κλινικής εμπειρίας, μερικές από τις οποίες είναι το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο «Αττικόν», το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής και το Κέντρο Παιδιού και Εφήβου. Τα τελευταία τρία χρόνια εργάζομαι ως ψυχολόγος σε γενικά σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα ασχολούμαι με την έρευνα στο Εργαστήριο Εφαρμοσμένης Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Μέσα από τη δουλειά μου ως ψυχολόγος έχω μάθει να αναγνωρίζω, να εκτιμώ και να σέβομαι τη μοναδικότητα του κάθε ανθρώπου, καθώς και το γεγονός πως κάθε ψυχοθεραπευτικό ταξίδι αποτελεί μία ξεχωριστή εμπειρία συν-εξέλιξης, τόσο για το θεραπευόμενο όσο και για τον θεραπευτή.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Τραύμα

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Εφαρμοσμένη Αναπτυξιακή και Γνωστική Ψυχολογία - Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!