Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ευτυχία Παγουλάτου. Είμαι ψυχολόγος ψυχοδυναμικής κατεύθυνσης, απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι μεταπτυχιακές σπουδές μου πραγματοποιήθηκαν στην Ιατρική σχολή Αθηνών, με αντικείμενο τη Ψυχοθεραπεία σε κλινικά πλαίσια, ενώ η πρακτική μου άσκηση, στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής και Ερευνών και στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο, όπου παρείχα υπηρεσίες ψυχοδιαγνωστικής αξιολόγησης σε παιδιά και εφήβους, συμβουλευτικής σε οικογένειες και ψυχοθεραπεία σε ενήλικες. Παράλληλα έχω μετεκπαιδευτεί στην Κλινική Ψυχολογία (Πανεπιστήμιο Αιγαίου), στην Κλινική Ψυχοπαθολογία (ΕΚΠΑ, Αιγινήτειο Νοσοκομείο) και στην Ψυχοσωματική, ενώ παρακολουθώ δια βίου σεμινάρια, συνέδρια και μετεκπαιδευτικά προγράμματα προσανατολισμένα στην ψυχοδυναμική θεωρία και κλινική πρακτική. Επίσης, έχω συμμετάσχει σε ερευνητικά προγράμματα του Πανεπιστημίου Αθηνών κι πραγματοποίησα εθελοντική εργασία σε Σωματείο Κοινωνικής Δράσης και σε Μονάδα Υποστήριξης Ηλικιωμένων. Σε κλινικό πλαίσιο, απασχολούμαι ιδιωτικά παρέχοντας ψυχοθεραπευτική και συμβουλευτική υποστήριξη σε ενήλικες. Η κατάρτιση, η εμπειρία μου και ένας σημαντικός βαθμός ενσυναίσθησης είναι οδηγοί σε κάθε θεραπευτική συνάντησή μου με τον θεραπευόμενο. Μαζί στοχεύουμε στο δρόμο που τον οδηγεί να αναγνωρίσει τις βαθύτερες πτυχές του εαυτού του και να κατανοήσει πώς οι προηγούμενες εμπειρίες του και τα κίνητρά του καθόρισαν τις εσωτερικές του αποφάσεις, οι οποίες, πρωτοστατούν στη ζωή του, χαράζοντας τις επιλογές του. Εν τέλει, ένας λειτουργικότερος σχεδιασμός του μέλλοντος, βασισμένος στην επίγνωση και στην ανάληψη της προσωπικής ευθύνης, μπορεί να ανοίξει το δρόμο για μια θεραπευτική αλλαγή σύμφωνη με το αίτημα του θεραπευόμενου.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Κατάθλιψη

Πένθος

Τραύμα

Αυτοανάπτυξη

Ψυχοσωματική

Κακοποίηση

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΠΤΥΧΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ (Βαθμός: Άριστα) - ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ: ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΕ ΚΛΙΝΙΚΑ ΠΛΑΙΣΙΑ - - ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ-ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΔΙΕΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ & ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ - - ΕΘΝΙΚΟ & ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ / ΕΨΕ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΔΙΕΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΤΗΣ ΨΥΧΟΣΩΜΑΤΙΚΗΣ ΝΟΣΟΥ (ΑΒΑΤΟΝ) - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΑΛΗΝΟΣ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΔΙΕΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΙΣ ΟΡΙΑΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ (ΑΒΑΤΟΝ) - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΑΛΗΝΟΣ

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ (1 ΕΤΟΣ) - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!