Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Η Ευγενία Δήμα είναι αδειούχος Ψυχολόγος, Συστημική Ψυχοθεραπεύτρια. Αποφοίτησε από το τμήμα Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου και έλαβε τετραετή εκπαίδευση στη Συστημική Ψυχοθεραπεία στο Ινστιτούτο “Λόγω Ψυχής”. Εν συνεχεία, παρακολούθησε το μονοετές πρόγραμμα ειδίκευσης στη Θεραπεία Ζεύγους. Έχει εργαστεί ως ψυχολόγος σε Ομάδα Παιδικής Προστασίας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη σε μετακινούμενους πληθυσμούς παιδιών, γυναικών και οικογενειών. Παράλληλα, διατηρεί το ιδιωτικό της γραφείο όπου παρέχει υπηρεσίες συμβουλευτικής και ψυχοθεραπείας σε ενήλικες, εφήβους, ζευγάρια και οικογένειες. Τέλος, είναι τακτικό μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ψυχολόγων (ΣΕΨ).

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Σχέσεις

Αυτοανάπτυξη

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Τμήμα Ψυχολογίας - Πάντειο Πανεπιστήμιο

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εξειδίκευση - Συστημική Ψυχοθεραπεία

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εξειδίκευση - Θεραπεία Ζεύγους

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

Εξειδίκευση - Περιγεννετική Ψυχική Υγεία

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!