Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Παππά Ευαγγελία και είμαι πτυχιούχος ψυχολόγος με εξειδίκευση στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Αποφοίτησα από το τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (BSc), λαμβάνοντας στη συνέχεια την απαιτούμενη άδεια ασκήσεως επαγγέλματος. Ολοκλήρωσα τις μεταπτυχιακές μου σπουδές (MSc) στη «Γνωστική Νευροαποκατάσταση» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπου εκπαιδεύτηκα στην αναγνώριση, αξιολόγηση και βελτίωση των γνωστικών ελλειμμάτων σε ασθενείς με νευρολογικές παθήσεις (όπως Άνοια, Πολλαπλή Σκλήρυνση, Κρανιοεγκεφαλικές Κακώσεις, Αγγειακά Εγκεφαλικά Επεισόδια κ.ά.). Όσον αφορά στην ψυχοθεραπευτική μου εκπαίδευση, ασκώ το μοντέλο της Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας εκπαιδευόμενη από την Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ) στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για μια βραχύχρονη, δομημένη θεραπεία η οποία βασίζεται σε επιστημονικές αρχές και για την οποία έρευνες έχουν δείξει ότι είναι αποτελεσματική σε ένα μεγάλο εύρος προβλημάτων, όπως Άγχος και Επεισόδια Πανικού, Φοβίες, Κατάθλιψη, Διπολική Διαταραχή, Ψυχαναγκαστική Καταναγκαστική Διαταραχή, Διαταραχές πρόσληψης τροφής, προβλήματα σχέσεων, προβλήματα σε παιδιά και εφήβους, προβλήματα ελέγχου του θυμού, προβλήματα σχετιζόμενα με μαθησιακές διαταραχές, Διαταραχές του ύπνου κ.ά. Τα τελευταία χρόνια, εργάζομαι ως Σχολική Ψυχολόγος σε σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και παράλληλα διατηρώ το ιδιωτικό μου γραφείο προσφέροντας τις υπηρεσίες μου σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Μαζί θα δουλέψουμε συνεργατικά με στόχο να αναγνωρίσουμε και να κατανοήσουμε τα προβλήματα που σε απασχολούν στο παρόν και να θέσουμε άμεσους στόχους και στρατηγικές που θα οδηγήσουν σε μια αποτελεσματική θεραπεία.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Διατροφικές διαταραχές

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Σχέσεις

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

ΠΤΥΧΙΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ - ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΝΕΥΡΟΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Εκπαιδεύσεις & Σεμινάρια

Εκπαίδευση
Εκπαίδευση

ΓΝΩΣΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΓΝΩΣΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΙΚΗΣ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Σεμινάριο
Σεμινάριο

ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!