Σε συνεργασία με την COSMOTE σου δίνουμε έκπτωση -20% στην πρώτη σου αγορά ΜΑΘΕ ΠΩΣ

Σύντομο βιογραφικό

Ονομάζομαι Ευαγγελία Τζιλή. Είμαι Ψυχολόγος με Άδεια Ασκήσεως Επαγγέλματος και έχω εκπαιδευτεί στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία. Αποφοιτώντας από την Σχολή Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συνέχισα τις σπουδές μου στο Λονδίνο. Το μεταπτυχιακό μου ήταν πάνω στην Ψυχολογία Υγείας (Health Psychology) στο King’s College London. Εκεί είχα την ευκαιρία να κάνω την πρακτική μου σε ένα από τα πιο γνωστά νοσοκομεία του Λονδίνου (στο King’s College Hospital) παρέχοντας ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη σε ασθενείς με χρόνιες παθήσεις και μαθαίνοντας τις θετικές επιδράσεις μιας πιο ολιστικής προσέγγισης παροχής υπηρεσιών. Στην συνέχεια εκπαιδεύτηκα στη Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία παρακολουθώντας το τετραετές μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα της Ελληνικής Εταιρείας Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ). Τέλος, έχω εκπαιδευτεί στη Γνωστική- Αναλυτική Ψυχοθεραπεία στο Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο (Ι.Ψ.Κ.) και στις βασικές αρχές της Συνδιαλεκτικής Ανάλυσης (Transactional Analysis), καθώς και της ενσυνειδητότητας και αυτεπίγνωσης (Mindfulness). Εργάζομαι ιδιωτικά με ενήλικες, ζευγάρια, παιδιά και εφήβους. Εκτός της ιδιωτικής μου δραστηριότητας, εργάζομαι ως Υπεύθυνη Οικογενειών και ως Υπεύθυνη Επικοινωνίας με νοσοκομεία, γιατρούς και άλλους φορείς στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος). Έχω κάνει πρακτική άσκηση στη ΜΚΟ Άρσις, Ξενώνας Ασυνόδευτων Ανηλίκων και παρείχα εθελοντικά ψυχολογική υποστήριξη σε ομάδες γονέων στο Παιδικό Μουσείο Θεσσαλονίκης. Έχω εργαστεί επίσης ως Ψυχολόγος σε βιοτεχνία ενδυμάτων παρέχοντας ψυχολογική και συμβουλευτική υποστήριξη στους εργαζόμενους και σχεδιάζοντας στρατηγικές για την ανάπτυξη της εταιρίας μέσω της καλύτερης επικοινωνίας εργοδοτών- υπαλλήλων και για τη μείωση του εργασιακού “burnout”.

Πιστοποιημένος ψυχολόγος

Επιλέχθηκε προσεκτικά μέσω ατομικών συνεντεύξεων αξιολόγησης, εξασφαλίζοντας εξατομικευμένη, υψηλής ποιότητας παροχή υπηρεσιών ψυχικής υγείας. Κατέχει άδεια ασκήσεως επαγγέλματος ψυχολόγου πληρώντας όλες τις νόμιμες προϋποθέσεις, και δεσμεύεται να ακολουθεί τον κώδικα δεοντολογίας ψυχολόγων. Παράλληλα, διαθέτει εκπαίδευση σε ψυχοθεραπευτική παρέμβαση, πιστοποιημένη από ελληνικούς και διεθνείς φορείς.

Περιοχές εξειδίκευσης

Διατροφικές διαταραχές

Κρίσεις πανικού

Άγχος-Στρες

Κατάθλιψη

Αυτοανάπτυξη

Φοβίες

Ακαδημαϊκές σπουδές

Πτυχίο
Πτυχίο

Ψυχολογία - Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Health Psychology - King's College London

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Γνωστική Αναλυτική Ψυχοθεραπεία - Ιατρικό Ψυχοθεραπευτικό Κέντρο (ΙΨΚ)

Μεταπτυχιακό
Μεταπτυχιακό

Γνωστική Συμπεριφορική Ψυχοθεραπεία - Ελληνική Εταιρεία Γνωστικής Συμπεριφορικής Ψυχοθεραπείας (ΕΕΓΣΨ)

Η επιλογή ψυχολόγου είναι το πιο σημαντικό κομμάτι της θεραπείας

Θα σε βοηθήσουμε να βρεις τον ψυχολόγο που σου ταιριάζει. Το 92% των πελατών μας συνεχίζει με τον Ψυχολόγο που τον ταιριάξαμε. Κλείσε την πρώτη σου online συνεδρία γνωριμίας δωρεάν!